Mistrovství České republiky v tradičním karate – in memoriam Pavol Kikloš

Mistrovství České republiky v tradičním karate – in memoriam Pavol Kikloš
Srpen 3, 2022 Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Mistrovství České republiky v tradičním karate – in memoriam Pavol Kikloš novinky Mgr.Radek Kleibl
Akademie Karate Ostrava bude dne 8. 10. 2022 pořádat Mistrovství ČR v tradičním karate – in memoriam Pavol Kikloš.
Pavol Kikloš zemřel jako policista při výkonu služby, kdy do jeho služebního vozidla narazila řidička, která byla pod vlivem alkoholu a dalším návykových látek. Toto se stalo 5. července 2020 u pražského Chodova. 
Pavol trénoval v Akademii od roku 2016, kdy už přišel s hnědým páskem a ze zkušenostmi z jiných oddílů. Tradiční karate, kdy se u nás cvičí podle metodiky Hidetaky Nishiyami, sensei, se mu zalíbila natolik, že chodil pravidelně a dokázal si udělat technický stupeň 1.dan (černý pásek). V době omezení tréninků z důvodu covidu, byl jeden z mála, který se mnou trénoval na online trénincích s Avi Rokah, sensei a Toru Shimoji, sensei. Byl už tak nastavený, že byl připraven pracovat v Akademii jako trenér. Jeho úmrtí byla pro Akademii velká ztráta. Přišli jsme o kamaráda, kolegu a určitě i vynikajícího instruktora, který mohl vychovat další skvělé karatisty. Dodal trenér karate Radek Kleibl, 6.dan. 
Mistrovství na jeho počest se bude konat ve sportovním centru Ostrava – Dubina, Horní 287, Ostrava 700 30.
Událost je zveřejněna na Facebooku a KARATE.cz
Pozvánka v pdf. ke stažení zde.

MČR_PKIKLOŠ_POZVÁNKA.pdf

O autorovi