Mezinárodní turnaj Kluczbork 2017 Polsko

Mezinárodní turnaj Kluczbork 2017 Polsko
Listopad 29, 2017 Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Mezinárodní turnaj Kluczbork 2017 Polsko novinky,Uncategorized Mgr.Radek Kleibl

společná

V sobotu 25. 11. 2017 se 4 závodníci z Akademie karate Ostrava a 5 závodníků z SKP Vsetín a Alceda-SVČ Vsetín zúčastnili mezinárodního přátelského turnaje v tradičním karate, který byl v polském Kluczborku. Tohoto turnaje se zúčastnilo okolo 200 závodníků z Polska, Ukrajiny a České republiky.

Ostravští závodníci získali dvě medaile. Nikola Chybíková, která je aktuální mistryní Evropy, potvrdila svoji formu a na tomto turnaji získala 1.místo v KATA. Kateřina Michalková uspěla v disciplíně KUMITE, kde získala 2. místo. Vsetínští závodníci také získali dvě medaile. První vybojoval Filip Jakuba v disciplíně KATA, kde získal 1. místo. Další medaili získala Karolína Bačová. Ta vybojovala 3. místo v disciplíně KUMITE.

„Na turnaj tento rok nejeli někteří naši reprezentanti, kteří se ještě zotavovali z Mistrovství Evropy, jež bylo na začátku listopadu v Rumunsku. Ale ti co jeli, tak se neztratili. Nikola, která je aktuální mistryní Evropy, měla velký předpoklad, že vyhraje. Jelikož ale vynaložila hodně síly na Mistrovství Evropy, kde podala vynikající výkon, tak nebylo jednoznačné, že zvítězí i na těchto závodech. Udržet formu není vůbec jednoduché a navíc jsou všechny ostatní závodnice motivované tím, že by chtěly porazit úřadující mistryni Evropy. Přesto se jí podařilo podat výkon, za který získala první místo. Filip poprvé tak výrazně uspěl a první místo si za svůj výkon určitě zasloužil. Katka poprvé zápasila KUMITE a dokázala porazit závodnici, která byla technicky výš než ona. To je velký úspěch a pro nás očekávání, co v budoucnu předvede. Karolína, přestože nebyla úplně zdravá, tak bojovala a podala výborný výkon. V tomto roce byl turnaj náročnější, jelikož přijel opravdu velmi silný tým z Ukrajiny. “ dodal trenér Radek Kleibl, 5. dan.

O autorovi